ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Υπογεγραμμένη φανέλα από την MVP σεζόν του πωλήθηκε έναντι 5.8 εκατ. δολαρίων

Ο Κόμπι Μπράιαντ σε αγώνα της σεζόν 2007/08
Ο Κόμπι Μπράιαντ σε αγώνα της σεζόν 2007/08 Ⓒ 2008 ELISE AMENDOLA/ ASSOCIATED PRESS

Η τρέλα για οτιδήποτε σχετίζεται με τον Κόμπι Μπράιαντ δεν έχει σταματήσει, με μία φανέλα του από την σεζόν 2007/08 - όπου αναδείχθηκε MVP - να πωλείται σε δημοπρασία έναντι 5.8 εκατ. δολαρίων.

Η λατρεία στο πρόσωπο του Κόμπι Μπράιαντ γιγαντώθηκε μετά τον ξαφνικό θάνατό του. Η δε αξία των πραγμάτων που έχει σχέση εκτοξεύτηκε. Η τελευταία απόδειξη ήρθε από την είδηση ότι μία υπογεγραμμένη φανέλα που φόρεσε στην MVP σεζόν του (2007/08) πωλήθηκε έναντι 5.8 εκατ. δολαρίων!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Κόμπι φόρεσε την συγκεκριμένη φανέλα με το Νο24 σε 25 από τα 82 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και 6 αγώνες playoffs, ενώ την φορούσε και όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP στις 7 Μαΐου 2008.

Η φανέλα του Κόμπι είναι μία από τις ελάχιστες που έχουν σπάσει το φράγμα των 5 εκατ. δολαρίων σε δημοπρασία. Το ρεκόρ πάντως ανήκει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην φανέλα που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν στο Game 1 των τελικών του NBA κόντρα στους Τζαζ, η οποία πωλήθηκε έναντι 10 εκατ. δολαρίων, ενώ η φανέλα που φορούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον περίφημο αγώνα με την Αγγλία στο Μουντιάλ το 1986 (όπου σημείωσε το γκολ με το "χέρι του Θεού" και μετά ένα ακόμα που πέρασε όλη την άμυνα των Άγγλων) ακολουθεί με 9.28 εκατ. δολάρια.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ