ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Η κόρη του, Νατάλια, ζήτησε περιοριστικά μέτρα από stalker που νομίζει ότι έχουν σχέση και θέλει να αποκτήσουν "μικρό Κόμπι"

Η Νατάλια Μπράιαντ
Η Νατάλια Μπράιαντ Ⓒ 2022 JORDAN STRAUSS/INVISION/ ASSOCIATED PRESS

Η Νατάλια Μπράιαντ, κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, ζήτησε περιοριστικά μέτρα από έναν 32χρονος stalker, ο οποίος έχει την ψευδαίσθηση ότι οι δυο τους έχουν σχέση και της έχει ζητήσει να αποκτήσουν τον "μικρό Κόμπι".

Η 19χρονη Νατάλια Μπράιαντ έχει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ ζήτησε περιοριστικά μέτρα από έναν stalker, ο οποίος της έχει κάνει δύσκολη την ζωή.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο 32χρονος Ντουέιν Κεμπ πιστεύει ότι οι δυο τους έχουν σχέση και μάλιστα της έχει ζητήσει να αποκτήσουν μαζί παιδί, τον "μικρό Κόμπι"!

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο Κεμπ προσπάθησε για πρώτη φορά να επικοινωνήσει μαζί τις πριν από δύο χρόνια, όταν δηλαδή η Μπράιαντ ήταν ανήλικη (17 χρονών), ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκε τον κοιτώνα όπου σπουδάζει στην Καρολίνα με λουλούδια, ψάχνοντάς την.

Το ακόμα πιο τρομακτικό ωστόσο είναι ότι ο Κεμπ έχει και ένα βεβαρημένο ποινικό μητρώο, αφού έχει συλληφθεί τέσσερις φορές για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ έχει κινήσει πλέον νόμιμες διαδικασίες για να αποκτήσει δύο όπλα.

Η Νατάλια Μπράιαντ υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε καθεστώς διαρκή φόβου, ζητώντας την βοήθεια της δικαιοσύνης.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ