ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Τρία κρούσματα κορονοϊού στους θαλασσί

Ο Ηλίας Καντζούρης στον πάγκο του Κολοσσού
Ο Ηλίας Καντζούρης στον πάγκο του Κολοσσού EUROKINISSI

Ο κορονοϊός ξαναχτύπησε την πόρτα του Κολοσσού, ο οποίος ανακοίνωσε τρία κρούσματα εντός της ομάδας, μία βδομάδα πριν από την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League.

Μία βδομάδα πριν από την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket Legaue, ο Κολοσσός ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα. Οι θαλασσί ενημέρωσαν πως τρία μέλη τους βρέθηκαν θετικά στον καθιερωμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, δίχως να διευκρινίζεται πόσα εξ αυτών είναι παίκτες.

Αν λοιπόν πρόκειται για αθλητές του Ηλία Καντζούρη, τότε αυτόματα μένουν εκτός -τουλάχιστον- από τον πρώτο αγώνα της σειράς με το Λαύριο.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει πως, μετά από τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο, τρία μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Τα μέλη της ομάδας μας έχουν τεθεί σε απομόνωση και βρίσκονται καθημερινά υπό την επίβλεψη των ιατρών Τάσου Αντωνιάδη, Βασίλειου Πρωτόπαππα και Αθανάσιου Χαστά, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ