ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός Ρόδου: Κούρο Σεγκούρα ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή

Ο Κούρο Σεγκούρα
Ο Κούρο Σεγκούρα INTIME

Ο Κούρο Σεγκούρα αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, κάτι που θα τον κάνει έτσι τον πρώτο ξένο τεχνικό στην ιστορία της ομάδας.

Ο Κούρο Σεγκούρα τα βρήκε σε όλα με τον Κολοσσό Ρόδου και αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, διαδεχόμενος τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Ισπανός τεχνικός τα είχε βρει εδώ και καιρό με τους Ροδίτες, ωστόσο οι υποχρεώσεις του στην Α2 Ισπανίας (Leb Oro) με την Μπούργος αποτελούσαν - μέχρι πρόσφατα - εμπόδιο. Και υπήρχε λόγος για αυτό.

Στο συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού με την (δις) κάτοχο του Basketball Champions League υπήρχε όρος που ανέφερε ότι αν κέρδιζε την άνοδο στην Liga Endesa θα ανανεωνόταν αυτόματα η συμφωνία και για την σεζόν 2023/24. Η Μπόυργος έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά εκεί ηττήθηκε από την Παλένσια, κάτι που άνοιξε τον δρόμο για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του Ισπανού με τον Κολοσσό.

Πλέον το μόνο που μένει για να επισημοποιηθεί είναι η ανακοίνωση που θα κάνει αυτόματα τον Σεγκούρα τον πρώτο ξένο τεχνικό στην ιστορία του Κολοσσού.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ