ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: "Καταδικάζουμε κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά"

Κολοσσός: "Καταδικάζουμε κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά"
ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI

Ο Κολοσσός Ρόδου καταδίκασε συμβάν που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της ομάδας με αντίπαλο το Λαύριο, τονίζοντας πως οι βωμολοχίες, οι προσβολές και οι χειρονομίες δεν είναι αποδεκτές.

Ο Κολοσσός Ρόδου με ανακοίνωσή του καταδίκασε περιστατικό που συνέβη στο πλαίσιο της αναμέτρησης με το Λαύριο, τονίζοντας πως οι προσβολές και οι χειρονομίες δεν είναι αποδεκτές, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα θα λάβει τα μέτρα έτσι ώστε τέτοιες συμπεριφορές να απομονώνονται και να καταδικάζονται.

Ο Κολοσσός είχε επικρατήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με 88-73 χάρις στο τριπλ-νταμπλ του εκπληκτικού Λόντον Περάντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ροδιτών:

"Με αφορμή συμβάν που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας κατά την διάρκεια του αγώνα της Ομάδας μας με το Λαύριο Megabolt, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection αισθάνεται την υποχρέωση να αναφέρει τα παρακάτω:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection προωθεί το ηθικό αγωνιστικό πνεύμα και καταδικάζει κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά. Στο γήπεδό μας, επιδιώκουμε ένα περιβάλλον ενότητας και σεβασμού, όπου δεν υπάρχει χώρος για προσβλητικές συμπεριφορές.

Οι βωμολοχίες, οι προσβολές και οι χειρονομίες δεν είναι αποδεκτές καθώς στόχος της oμάδας μας είναι σε κάθε αγώνα να προωθούμε την ωριμότητα και την αθλητική αξιοπρέπεια, διασφαλίζοντας έναν χώρο όπου οι φίλαθλοι με τις οικογένειές τους να απολαμβάνουν τον αθλητισμό με σεβασμό προς τους άλλους.

Όντας αφοσιωμένοι στη διατήρηση του αθλητικού πολιτισμού, η ομάδα μας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε τυχόν συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το αθλητικό ιδεώδες να απομονώνονται αλλά και να καταδικάζονται.

Οι αθλητές, οι θεατές και οι διοργανωτές έχουν το καθήκον να συμμετέχουν με ηθικότητα και αθλητικό πνεύμα καθώς στο γήπεδό μας, καλωσορίζουμε παιδιά και κάθε αγώνα τον αντιμετωπίζουμε ως μια γιορτή αθλητισμού".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ