STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κολοσσός: Επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Βασίλη Ξανθόπουλο

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος με την φανέλα του Κολοσσού
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος με την φανέλα του Κολοσσού EUROKINISSI

Με την φανέλα του Κολοσσού θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Ξανθόπουλος έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Παίκτης του Κολοσσού για ακόμα ένα χρόνο θα είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος καθώς η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του έμπειρου γκαρντ. Αυτή θα είναι η δεύτερη σεζόν του Ξανθόπουλου στη Ρόδο καθώς ο 37χρονος γκαρντ αποκτήθηκε πέρσι με στόχο να ενισχύσει την ομάδα με την εμπειρία του.

Τη φετινή σεζόν σε 24 παιχνίδια στη Stoiximan Basket League, ο Ξανθόπουλος είχε μέσο όρο 5.4 πόντους με 3.1 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ σε 28 λεπτά παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ξανθόπουλο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο 37χρονος γκαρντ ήρθε στη Ρόδο το περασμένο καλοκαίρι και με την εμπειρία του βοήθησε την ομάδα μας στην προσπάθεια που έκανε τη σεζόν 2020/21 στη Stoiximan Basket League.

Ευχόμαστε στον Βασίλη υγεία και μία ανάλογη –και ακόμη καλύτερη- πορεία με τον Κολοσσό H Hotels και τη νέα αγωνιστική περίοδο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ