ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

“Κλήθηκαν Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας;”

INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επιστολής της ζητά να μάθει πότε κλήθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σε απολογία για τις συκοφαντικές τους δηλώσεις, όπως αναφέρει μετά τον τελικό Κυπέλλου κατά τη συνέντευξη Τύπου, αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας για όλα είπε σύμφωνα με το προεδρείο της ΚΕΔ στον κομισάριο του αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Μέσω επιστολής της προς τον ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ να ενημερωθεί για το πότε θα κληθούν σε απολογία οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για όλα όσα δήλωσαν αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και του Γιώργου Μπαρτζώκα για όλα είπε σύμφωνα με το προεδρείο της ΚΕΔ στον κομισάριο του ματς με τον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με επιστολή της προς το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ, να ενημερωθεί για την ημερομηνία κλήτευσης των Γεωργίου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αλλά και του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την ημερομηνία κλήτευσης για απολογία από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανό σας:

αφενός των κυρίων Γεωργίου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, μελών της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ για το περιεχόμενο των ψευδών και συκοφαντικών δηλώσεών τους κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας την 10η-02-2013, αφετέρου του κυρίου Γιώργου Μπαρτζώκα, προπονητή της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ για όσα απηύθυνε κατά του Κομισάριου της αναμέτρησης για τη 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, όπως αυτά ήρθαν στη δημοσιότητα από το Προεδρείο της ΚΕΔ κατά την κλήρωση των διαιτητών για τη 18η αγωνιστική της Α1 την 20η-02-2013“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ