NBA

Κλέι Τόμπσον: "Ποτέ δεν ήμουν πιο πεινασμένος, του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα"

Ο Κλέι Τόμπσον των Γουόριορς σε προπόνηση την σεζόν  2019/20
Ο Κλέι Τόμπσον των Γουόριορς σε προπόνηση την σεζόν 2019/20 Ⓒ 2020 BEN MARGOT/ASSOCIATED PRESS

Ο Κλέι Τόμπσον αποθέωσε τους συμπαίκτες του στους Γουόριορς μετά τον αποκλεισμό από τους Γκρίζλις, γράφοντας στο Instagram ότι την νέα σεζόν, με αυτόν στο ρόστερ, το Γκόλντεν Στέιτ θα έχει στόχο το πρωτάθλημα.

Θηρίο στο κλουβί. Έτσι ένιωθε ο Κλέι Τόμπσον βλέποντας τους Γουόριορς να γνωρίζουν την ήττα από τους Γκρίζλις (112-117) και να μένουν εκτός playoffs, ωστόσο δεν παρέλειψε να αποθεώσει τους συμπαίκτες του.

Λίγες στιγμές μετά τον αποκλεισμό του Γκόλντεν Στέιτ, ο All Star γκαρντ - ο οποίος έχει να παίξει δύο χρόνια, αφού αρχικά υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο στους τελικούς του 2019 και ακολούθως ρήξη αχίλλειου τένοντα πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν - έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram.

Με δύο σερί αναρτήσεις στα InSta stories του ανέφερε ότι είναι πιο πεινασμένος από ποτέ και πως με αυτόν πίσω οι Γουόριορς του χρόνου θα παλέψουν για το πρωτάθλημα, προειδοποιώντας τον κόσμο να μην τους ξεγράψει.

Αναλυτικά ο Κλέι Τόμπσον έγραψε:

"Είμαι περήφανος για κάθε μέλος της ομάδας των Γουόριορς. Παλέψαμε μέσα από πολλές δυσκολίες μέσα στην σεζόν και θα έρθει η ανταμοιβή την επόμενη σεζόν, όταν θα κάνουμε μία ακόμα προσπάθεια για το πρωτάθλημα.

Παρακολούθησα πολύ μπάσκετ τα τελευταία δύο χρόνια και κατάλαβα ότι δεν είναι αυτή η ειδικότητά μου. Με την σεζόν μας να τελειώνει, για εμένα μόλις ξεκινάει και ποτέ δεν ήμουν πιο πεινασμένος. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι το καλύτερο μπάσκετ μου είναι μπροστά μου. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, το υπόσχομαι αυτό"

Δείτε τα post του Κλέι Τόμπσον:

Το post του Κλέι Τόμπσον
Το post του Κλέι Τόμπσον PRINTSCREEN KLAY THOMPSON INSTAGRAM ACCOUNT
Το post του Κλέι Τόμπσον
Το post του Κλέι Τόμπσον PRINTSCREEN KLAY THOMPSON INSTAGRAM ACCOUNT

Photo Credits: ⓒ 2020 Ben Margot/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ