EUROLEAGUE

Κιριλένκο: "Ο προπονητής αποφασίζει"

Κιριλένκο: "Ο προπονητής αποφασίζει"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Κιριλένκο έχασε ακόμη μία ευκαιρία να κατακτήσει την Euroleague. Αρνήθηκε όμως να απαντήσει αν αυτή ήταν η τελευταία του απόπειρα. Διαβάστε τι είπε για τον Μίλος Τεόντοσιτς και το comeback του Ολυμπιακού, στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ούτε τώρα, για τον Αντρέι Κιριλένκο. Ο ηγέτης της ΤΣΣΚΑ είδε τον Ολυμπιακό να του φράζει τον δρόμο, για ακόμη μία φορά, τονίζοντας πως " στην τελευταία κατοχή μπερδευτήκαμε. Περίμενα να πάρει κάποιος τη μπάλα, αλλά δεν ήταν κανένας κοντά μου. Έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση γρήγορα, αλλά...".

Ενώ εξήγησε ότι " περίμενα πως ο Σλούκας θα ευστοχήσει στη δεύτερη βολή. Τι να πεις; Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, για τους φιλάθλους, αλλά όχι για εμάς".

Τι έγινε και χάλασε η δουλειά στο τέλος; " Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος. Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να πλησιάσει στο σκορ και να πετύχει αρκετά καλάθια. Παίξαμε αρκετά καλά απόψε, με εξαίρεση τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός από εμάς. Έπαιξε τέλεια στο φινάλε, είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Προσπάθησε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό. Πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον Ολυμπιακό, γιατί μένει σε πολύ υψηλό επίπεδο την τελευταία πενταετία", για να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την κακή εμφάνιση του Μίλος Τεόντοσιτς:

" Είμαι παίκτης, όπως ο Μίλος. Είναι δύσκολο να τον κρίνεις. Όλοι έχουμε κάνει άσχημα παιχνίδια. Κανείς δεν είναι τέλειος. Γι αυτό υπάρχει ο προπονητής να αποφασίσει ποιος πρέπει να είναι στο παρκέ και ποιος όχι", για να καταλήξει λέγοντας ότι " όπως έχω ξαναπεί, η απόφασή μου θα παρθεί το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Final Four. Το καλοκαίρι θα "ζυγίσουμε" όλες τις πιθανότητες".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ