ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κίνηση ανθρωπιάς

Κίνηση ανθρωπιάς
Ομπράντοβιτς

Οι πρωταθλητές μετά τις πρώτες ανακοινώσεις εξετάζουν τους επόμενους στόχους

Από κει και πέρα την ερχόμενη Τρίτη ο Παναθηναϊκός θα διοργανώσει την "Παναθηναϊκή Δημοπρασία Αγάπης" και τα έσοδα θα δοθούν στους Γιατρούς χωρίς σύνορα. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια, και στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, διοργανώνει την προσεχή Τρίτη 1 Ιουλίου την 'Παναθηναϊκή Δημοπρασία Αγάπης'.
Στην εκδήλωση θα δημοπρατηθούν τωρινά και παλαιότερα αντικείμενα του Παναθηναϊκού, όπως υπογεγραμμένες φανέλες παικτών, μπάλες, παπούτσια, κ.λ.π και τα έσοδά της θα διατεθούν στην ανθρωπιστική οργάνωση 'Γιατροί Χωρίς Σύνορα'.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο 'Vive Mar' Λ. Καραμανλή 18 Βούλα (συνέχεια της Λ.Ποσειδώνος) και το παρών τους θα δώσουν πολλοί επίσημοι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, καθώς και επιφανείς άνθρωποι μέλη του Παναθηναϊκού, ενώ θα παραβρεθούν και μέλη της ομάδας μπάσκετ του 'τριφυλλιού'.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 20.00. Επίσημος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η ALPHA COPY / NOKIA και χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ και η εφημερίδα "Η ΠΡΑΣΙΝΗ". Η εκδήλωση αυτή επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκτός από τα γήπεδα είναι πρωτοπόρος και σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα ανταποκρινόμενη πάντα στην ανάγκη για βοήθεια στους συνανθρώπους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ