NBA

Κινγκς: Τα highlights από την εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοβ κόντρα στους Κλίπερς και τα ρεκόρ καριέρας στο NBA

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ Ⓒ 2023 RYAN SUN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Σάσα Βεζένκοβ πραγματοποίησε την πιο παραγωγική του βραδιά στο NBA στην ήττα των Κινγκς από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, καθώς σκόραρε 13 πόντους, που αποτελούν την κορυφαία του επίδοση στο σκοράρισμα με τους "βασιλιάδες".

Οι Σακραμέντο Κινγκς δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ωστόσο ο Σάσα Βεζένκοβ είχε πολύ καλή παρουσία στο παρκέ, σημειώνοντας την κορυφαία του επιθετική επίδοση στο NBA.

Ο φόργουορντ του Σακραμέντο σκόραρε 13 πόντους, εκ των οποίων οι 9 προήλθαν πίσω από την γραμμή του τριπόντου με τρία εύστοχα σουτ σε πέντε προσπάθειες, ενώ βρήκε τους άλλους τέσσερις μέσα από τα 2/2 δίποντα που πέτυχε. Τα τρία τρίποντα που σημείωσε προήλθαν από catch and shot καταστάσεις, υποδεχόμενος την μπάλα και σουτάροντας χωρίς ντρίμπλα.

Παράλληλα κατέβασε 5 ριμπάουντ, ενώ δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος στα 24'28" που παρέμεινε στο παρκέ, χρόνος, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος που έχει πάρει από τον Μάικ Μπράουν την φετινή σεζόν.

Ο προπονητής των Κινγκς επιβράβευσε τον Βεζένκοβ για την εξαιρετική εμφάνισή του στο παιχνίδι με τους Γουόριορς και εκείνος τον δικαίωσε με νέα πολύ καλή παρουσία.

Δείτε εδώ μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στο παιχνίδι:

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ