ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

"Κινδυνεύει με 8ετή κάθειρξη ο Ρέντικας"!

"Κινδυνεύει με 8ετή κάθειρξη ο Ρέντικας"!

Μπλεξίματα έχει ο Ντόβιντας Ρέντικας, παίκτης του Αρκαδικού τη σεζόν που πέρασε, καθώς κατηγορείται για συστηματική κλοπή της πρώην συντρόφου του σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα.

Ο Ντόβιντας Ρέντικας ήταν ένας από τους κοινοτικούς που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά στην Α2, βοηθώντας μάλιστα τον Αρκαδικό να παραμείνει στην κατηγορία. Στην παρούσα φάση, πάντως, ο Λιθουανός γκαρντ έχει πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του σάιτ 15min.lt κινδυνεύει μέχρι και με 8ετή κάθειρξη για συστηματική κλοπή της πρώην συντρόφου του!

Η Αστος Βαλεντάιτες, μοντέλο και τηλεπερσόνα στην πατρίδα της, κατηγορεί τον πρώην παίκτη του Αρκαδικού ότι την έκλεβε συστηματικά από το 2014 έως και το καλοκαίρι του 2016, αποσπώντας της ως επί τω πλείστον χρυσαφικά αξίας. Η υπόθεση έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ρέντικας έχει παραδεχτεί μέρος των κατηγοριών που του απαγγέλθηκαν.

Τη σεζόν που πέρασε ο Ρέντικας είχε 16,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην Α2 με τη φανέλα του Αρκαδικού.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ