EUROLEAGUE

Κι εγένετο ειρήνη ανάμεσα σε Πετρούτσι και Χάκετ!

Κι εγένετο ειρήνη ανάμεσα σε Πετρούτσι και Χάκετ!

Η κόντρα που ξέσπασε το περασμένο καλοκαίρι ανάμεσα στον Τζοβάνι Πετρούτσι και τον Ντάνιελ Χάκετ με αφορμή την άρνηση του δεύτερου να αγωνιστεί στην εθνική Ιταλίας επικαλούμενος τραυματισμό, είχε αίσιο τέλος!

Το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν από τα πιο ήσυχα για την εθνική Ιταλίας. Ο Ντάνιελ Χάκετ μετά την πρώτη του προπόνηση με την "σκουάντρα ατζούρα" επικαλέστηκε πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Αυτό το πρόβλημα στην ουσία δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, καθώς ο ίδιος επέμενε ότι πονάει και το ιατρικό τιμ της Ιταλίας δεν έβρισκε κάτι το φοβερό.

Οι σχέσεις του Χάκετ με την ομοσπονδία από εκείνο το σημείο κι έπειτα ήταν σε τεντωμένο σκοινί. Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζοβάνι Πετρούτσι έφτασε σε σημείο να κατηγορεί τον παίκτη με δηλώσεις του και ο Ντάνιελ Χάκετ να απαντάει με tweets σε έντονο ύφος, θέτοντας ενδεχόμενη μελλοντική του συμμετοχή με την εθνική Ιταλίας σε κίνδυνο.

Ωστόσο, πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν... Οι δύο άντρες συναντήθηκαν σε εκδήλωση που έγινε στη Φλωρεντία για την βράβευση των καλύτερων ομάδων της Τοσκάνης και η παρεξήγηση λύθηκε με τον Φερντινάντο Μινούτσι (πρόεδρο της Σιένα) να λειτουργεί σε ρόλο πυροσβέστη.

Εξ ου και η φωτογραφία με τους τρεις να ενώνουν τα χέρια τους...

TAGS EUROLEAGUE ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ