ΜΟΝΑΚΟ

Κέμπα Γουόκερ: "Μάλλον δεν θα είμαι ποτέ ξανά στο 100%, αλλά είμαι καλά"

Κέμπα Γουόκερ: "Μάλλον δεν θα είμαι ποτέ ξανά στο 100%, αλλά είμαι καλά"
AS MONACO BASKET

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για τη σωματική του κατάσταση είναι ο Κέμπα Γουόκερ, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μονακό στην EuroLeague.

Ο Κέμπα Γουόκερ πήρε την πρώτη του γεύση από EuroLeague στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, στο παιχνίδι ανάμεσα στη Μονακό και τον Ερυθρό Αστέρα στην κατάμεστη και καυτή Stark Arena.

Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ δεν ενθουσίασε στον χρόνο που αγωνίστηκε, ωστόσο, αυτό δεν τον πτόησε, μιας και γνωρίζει καλά πως οι τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να είναι στο ίδιο επίπεδο με το παρελθόν, ενώ είδε και την ομάδα του να παίρνει την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη για φέτος

"Ήταν τέλεια. Καταπληκτικό κοινό, κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος του αγώνα σε αυτό το περιβάλλον. Κερδίσαμε. Αυτό είναι το μόνο σημαντικό πράγμα και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτό. Πολύς κόσμος μού είχε μιλήσει για την ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις μέχρι να το δεις ζωντανά.

Νιώθω καλά, απλά πρέπει να ζεσταθώ, να μπω σε ρυθμό. Πέραν αυτού, το ότι ήμουν εκεί ήταν υπέροχο. Μάλλον δεν θα είμαι ποτέ ξανά στο 100%, αλλά είμαι καλά", ανέφερε ενδεικτικά μιλώντας στο Meridian Sport, μετά το παιχνίδι.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ