ΕΟΚ

ΚΕΔ/ΕΟΚ: Επιστροφή για Συμεωνίδη - Ζαβλανό, τέλος οι Παπαδημητρίου - Τανατζής

Ο Στέλιος Συμεωνίδης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη το 2019
Ο Στέλιος Συμεωνίδης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου EUROKINISSI

Ο Στέλιος Συμεωνίδης και ο Νίκος Ζαβλανός επέστρεψαν στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, αντικαθιστώντας τους Νίκο Παπαδημητρίου και Γιώργο Τανατζή. Οι δύο τελευταίοι φαίνεται πως πλήρωσαν το μάρμαρο για τις πολλές διαμαρτυρίες φέτος για τη διαιτησία.

Λίγες ημέρες πριν φύγει το 2020, κι αφού για ακόμη ένα αγωνιστικό διήμερο υπήρξαν πολύ έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία (βλ. η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Κολοσσό ήταν πολύ σκληρή), η ΚΕΔ/ΕΟΚ άλλαξε σύνθεση. Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής, Νίκος Παπαδημητρίου, και ο Γιώργος Τανατζής (ήταν παρατηρητής στο Nick Galis Hall) αποχώρησαν από την πενταμελή επιτροπή.

Σε αυτή ηγείται πλέον (ξανά) ο Στέλιος Συμεωνίδης, ο οποίος επιστρέφει μαζί με τον Νίκο Ζαβλανό (ως υπεύθυνος παρατήρησης), ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή τους από την ΚΕΔ/ΕΟΚ. Τα άλλα τρία μέλη (Κωνσταντίνος Κορομηλάς, Κυριάκος Ταβουλαρέας, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος) παραμένουν ως έχουν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Ο.Κ. αποφάσισε την συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας με τα παρακάτω αναφερόμενα μέλη.

Στυλιανός Συμεωνίδης ως Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Κορομηλάς ως Μέλος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης – Εθνικός Καθηγητής

Κυριάκος Ταβουλαρέας ως Μέλος

Κωνσταντίνος Μητσόπουλος ως Μέλος

Νικόλαος Ζαβλανός ως Μέλος, Υπεύθυνος Παρατήρησης"

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ