ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Καββαδάς: "Tο ματς με τον Κολοσσό είναι κάτι παραπάνω από τελικός"

Καββαδάς: "Tο ματς με τον Κολοσσό είναι κάτι παραπάνω από τελικός"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για το ματς του Σαββάτου (13/2, 17:30) κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας πως το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από τελικός για τον ουραγό Αρκαδικό.

Ο Αρκαδικός είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και το Σάββατο (13/2, 17:30) θα υποδεχθεί στην Τρίπολη τον Κολοσσό Ρόδου. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο σέντερ της ομάδας, Βασίλης Καββαδάς, μίλησε για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως το ματς είναι κάτι παραπάνω από τελικός για εκείνους.

Ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος αγωνίζεται στον Αρκαδικό ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, σχολίασε: “Είμαστε σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση αλλά το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό. Ειδικότερα μετά τις τελευταίες προσθήκες η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από “τελικός” για εμάς. Ξέρουμε πως βρισκόμαστε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, όμως εμείς ορίζουμε την τύχη μας”, σχολίασε αρχικά.

“Το παιχνιδι του Σαββάτου είναι κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ καλά δουλεμένο. Ο Κολοσσός είναι χρόνια στην BASKET LEAGUE και ξέρει πως να χειριστεί τέτοια παιχνίδια, ωστόσο η θέληση στο μπάσκετ παίζει μεγάλο ρολο. Έτσι και για εμάς, η ανάγκη και αν θέλετε το ένστικο της επιβίωσης θα δουλέψει και θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για τη νίκη.

Όμως για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Μου δίνεται τώρα η ευκαιρία να πω πως σε κάθε παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική και κάτι αντίστοιχο και ακόμα πιο “δυνατό” θα πρέπει να γίνει και με τον Κολοσσό. Είναι ένας “τελικός” για εμάς και ο κάθε ένας που θα έρθει στο γήπεδο θα έχει μερίδιο στον αγώνα. Με την φωνή του, τον παλμό του, να γίνει ο έκτος παίκτης μας και να μας βοηθήσει. Σας περιμένουμε όλους στο ΔΑΚ”, έκλεισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση του ερχομενου Σαββάτου.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ