ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατηγορείται για το τροχαίο που τον έριξε σε κώμα ο Όγκνιεν Κούζμιτς

Κατηγορείται για το τροχαίο που τον έριξε σε κώμα ο Όγκνιεν Κούζμιτς
Eurokinissi EUROKINISSI

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο Όγκνιεν Κούζμιτς, ένα χρόνο μετά από το τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει. Βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε ταχύτητα 125 χλμ./ώρα.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα το θυμάται για πάντα. Το τροχαίο που είχε προκαλέσει ο Σέρβος σέντερ λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή , τον έριξε σε κώμα, όμως ο δυνατός οργανισμός του τον βοήθησε να επιβιώσει και μετά από αρκετούς μήνες να γυρίσει στα παρκέ.

Τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά από εκείνο το ατύχημα στον δρόμο που συνδέει τη Μπάνια Λούκα με το Πριέντορ, ο Κούζμιτς κατηγορείται σύμφωνα με το sportskacentrala.com ότι διέπραξε ποινικό αδίκημα που έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια κυκλοφορία, με το κατηγορητήριο να διαβιβάζεται για προκαταρκτική ακρόαση από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των σερβικών αρχών, ο Κούζμιτς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και με ταχύτητα 125 χιλιομέτρων σε δρόμο με όριο τα 65. Ο Μάρκο Μιγιάτοβιτς, ο συνοδηγός του και ο Ντράζαν Γιάνγιανιν τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά, σε μια υπόθεση που αποδεικνύεται πως δεν έχει κλείσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ