Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός για την συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Η Χατζηνικολάου σε στιγμιότυπο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Η Χατζηνικολάου σε στιγμιότυπο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ξανά ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών, θεωρώντας παράτυπη την συμμετοχή της.

Η απόφαση να επαναληφθεί σήμερα (20/5) ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, έφερε και ένα αναμενόμενο deja vu στην αναμέτρηση, με την ομάδα του Πειραιά να καταθέτει ένσταση για την συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου.

Όπως πριν από μία εβδομάδα - στον τελικό που ολοκληρώθηκε με νίκη του Ολυμπιακού με 72-70, αλλά έπειτα από ένσταση του Παναθηναϊκού αποφασίστηκε η επανάληψή του, άρα θεωρείται σαν να μην έγινε το παιχνίδι - έτσι και σήμερα (20/5) ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα λόγω της συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου, θεωρώντας την παράτυπη, αναφέροντας ότι η έκδοση δελτίου ήταν εκπρόθεσμη και έγινε κατά παράβαση του κανονισμού μεταγραφών/εγγράφων της ΕΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει την WADA και το CAS για την υπόθεση, όπου αναφέρεται ότι θεωρούν ότι ο ΕΟΚΑΝ αυτοβούλως αναίρεσε μια καταδικαστική απόφαση που δεν ήταν δική του.

Αναλυτικά η ένσταση του Ολυμπιακού αναφέρει:

"Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα δεδομένου ότι τυχόν συμμετοχή της αθλήτριας του αντιπάλου σωματείου ΠΑΟ, Όλγας Χατζηνικολάου, είναι αντικανονική καθόσον ισχύει η ποινή 4ετους αποκλεισμού της που εχει επιβληθεί απο WADA /CAS εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, η δε έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατα παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών / εγγράφων της ΕΟΚ.

Θα ακολουθήσει υποβολή σχετικού υπομνήματος"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ