ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Μετά τη νίκη στο ΣΕΦ, οπαδοί ήρθαν στο σπίτι μου και φώναζαν το όνομά μου"

Ο Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χίμκι
Ο Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας περίεγραψε στο Sports Walla τις φωνές που άκουσε έξω από το σπίτι του το πρωί μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισραηλινός προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας μίλησε στο Sports Walla για το πως έζησε την επόμενη μέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της EuroLeague και τη μεγάλη νίκη των πράσινων με 88-77.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάτας, η στιγμή που συνειδητοποίησε ότι πλέον είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ήταν το επόμενο πρωί. "Ήταν πριν από ένα μήνα. Κερδίζουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος. Την επόμενη μέρα ξύπνησα από κάποιες περίεργες φωνές. Βγήκα έξω και είδα 10 οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάζουν το όνομα μου και συνθήματα της ομάδας. Δεν έχω ιδέα πώς μάθανε το που μένω".

Ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Κάτας δεν κατάφερε ποτέ να φύγει νικητής σε ντέρμπι αιωνίων κάτι που κατάφερε τώρα ως προπονητής και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στην τρομερή ατμόσφαιρα των ντέρμπι αιωνίων, κάτι που μπορεί να καταλάβει κάποιος μόνο αν έχει ζήσει την εμπειρία με κόσμο στις κερκίδες. "Μόνο όσοι έχουν ζήσει ένα ελληνικό μπασκετικό ντέρμπι με κόσμο μπορούν να ενθουσιαστούν τόσο πολύ όσο εγώ και να καταλάβουν πως νιώθουν οι φίλαθλοι από το σπίτι ως το τέλος του αγώνα. Αν δεν είχα ζήσει την εμπειρία σαν παίκτης, δεν θα ήμουν τόσο ενθουσιασμένος".

Για το μέλλον της ομάδας την επόμενη σεζόν, ο Κάτας ανέφερε ότι η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα κρίνει πολλά, και πως δεν έχει συναντηθεί μαζί του ως τώρα. "Υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με την παρουσία του Γιαννακόπουλου. Για την ώρα κάνουμε τα πλάνα μας έχοντας στο νου μας ότι το μπάτζετ μας θα παραμείνει ως έχει. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν έχω μιλήσει. Ως τώρα δεν έχει εμπλακεί καθόλου στην ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ