FIBA WORLD CUP

Καταφεύγει στην FIBA

Καταφεύγει στην FIBA
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς

Στην FIBA είναι έτοιμοι να καταφύγει η Σερβία, προκειμένου να βρει το δίκιο της για την φάση που ο Τουντσερί πατάει την τελική γραμμή λίγο πριν πετύχει το νικητήριο καλάθι (video).

Οι Σέρβοι δεν μπορούν... ακόμα να καταπιούν το πως έχασαν από τη διοργανώτρια Τουρκία και έχασαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έμεινε εκτός βάθρου, είναι έτοιμη να διαμαρτυρηθεί επισήμως στην παγκόσμια ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης, επικαλούμενη το βίντεο με την επίμαχη φάση που κυκλοφορεί.

"Το βίντεο μιλάει από μόνο του και το ωραίο είναι ότι ο ένας διαιτητής του αγώνα ορίστηκε την επομένη να σφυρίξει και το παιχνίδι της Αργεντινής με την Ισπανία. Ως επιβράβευση μάλλον. Η FIBA παραμένει σιωπηλή και κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να μας δώσει μια απάντηση ή να απολογηθεί για ό,τι έγινε.

Νομίζω ότι οι κύριοι Κοτλέμπα και Μπάουμαν θα είχαν περισσότερους λόγους να το κάνουν ειδικά από την στιγμή που καθόντουσαν ακριβώς πίσω από το σημείο που ο Τουντσερί πάτησε γραμμή. Αν είχαν την ευθιξία, θα υπέβαλαν την παραίτησή τους
", συνέχισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και κατέληξε:

"Μίλησα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας, τον Κάπισιτς και τον γενικό γραμματέα Γκαβρίλοβιτς και απαίτησα να διαμαρτυρηθούν γραπτώς και να στείλουν το σχετικό βίντεο στον πρόεδρο της FIBA, Ιβάν Μαϊνινί. Πιστεύω αύριο κιόλας θα το κάνουν".

Δείτε το επίμαχο βίντεο το οποίο αποδεικνύει πως η μπάλα έπρεπε να είχε δοθεί στη Σερβία, πριν ο Τουντσερί πετύχει το νικητήριο καλάθι:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ