ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Καστρίτης: "Θα φρεσκαριστούμε, θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε έτοιμοι"

Ο Γιάννης Καστρίτης
Ο Γιάννης Καστρίτης EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε ενόψει της παρουσίας του Άρη στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) και τον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (15/2, 21:00) που έρχεται 4 ημέρες μετά το ματς πρωταθλήματος ότι οι "κίτρινοι" θέλουν απλώς να ευχαριστούν φρέσκοι στο παιχνίδι και να είναι χαρούμενοι.

Ο Άρης πάει με βλέψεις στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2), ξέροντας ότι θα μπει αμέσως στα βαθιά, αφού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (15/2, 21:00) στον 2ο προημιτελικό. Ο Γιάννης Καστρίτης το ξέρει αυτό και τόνισε ότι οι "κίτρινοι" θέλουν αρχικά να αφήσουν πίσω τους το χθεσινό (11/2) ντέρμπι με τον "Δικέφαλο" - στο οποίο νίκησαν - και να κοιτάξουν μπροστά.

Αναλυτικά ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε:

"Σίγουρα υπάρχει κόπωση όσο πηγαίνουμε προς την διακοπή για τα παράθυρα. Νομίζω ότι πρώτα και κύρια στο μυαλό είναι ότι είμαστε χαρούμενοι σε προπονήσεις και αγώνες. Έτσι το αντιμετωπίζουμε εμείς και έτσι θα το κάνουμε τις επόμενες μέρες. Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε σε αυτή την διοργάνωση και θα αντιμετωπίσουμε μία πρόκληση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα φρεσκαριστούμε, θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα της Πέμπτης".

Ο Βασίλης Τολιόπουλος τόνισε από την δική του πλευρά:

"Αυτό που θα προσπαθήσω να πω στους συμπαίκτες μου είναι ότι είμαστε σε όμορφη διοργάνωση και να το απολαύσουν αυτό, γιατί πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι έχοντας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπροστά μας. Θα δούμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Ελπίζω να είναι μία γιορτή για το μπάσκετ και να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς".

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Eight:

Προημιτελικοί
15/2
18.00 Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote Sport 5
21.00 ΠΑΟΚ mateco-Άρης Midea (2), Cosmote Sport 5
16/2
18.00 Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin (3), Cosmote Sport 5
21.00 Προμηθέας Π.-Πανιώνιος ΓΣΣ (4), Cosmote Sport 5
Ημιτελικοί
17/2
18.00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
21.00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
Τελικός
18/2
19.00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote TV

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΟΚ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ