STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καστρίτης μετά από τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού: "Και μόνο που είμαστε στο παρκέ, είναι σαν να κερδίσαμε τον πρώτο τίτλο"

Καστρίτης μετά από τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού: "Και μόνο που είμαστε στο παρκέ, είναι σαν να κερδίσαμε τον πρώτο τίτλο"
EUROKINISSI

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Γιάννης Καστρίτης, μετά από τον θρίαμβο του Άρη επί του Παναθηναϊκού, μετά από τη μεγαλύτερη νίκη της προπονητικής του καριέρας.

Την ώρα που ο Δημήτρης Πρίφτης μιλούσε για ντροπή και για λύπη για την εικόνα του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Καστρίτης εξηγούσε ότι ο Άρης έχει κατακτήσει τον πρώτο στόχο του από τη στιγμή που κατάφερε να σβήσει τα ban και να βρεθεί κανονικά στην εκκίνηση της Stoiximan Basket League. Ο Έλληνας προπονητής ήταν ενθουσιασμένος από τον θρίαμβο της ομάδας του επί του πρωταθλητή Ελλάδας, ενώ παραδέχθηκε πως αυτή ήταν η σημαντικότερη νίκη της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

"Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε όπως θέλουμε, όπως προπονούμαστε. Καταθέσαμε ψυχή, η ομάδα είναι καταδικασμένη να μπορεί να κερδίζει τους πάντες. Εχει γίνει υπερπροσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Και μόνο ότι είμαστε στο παρκέ, είναι σαν να κερδίσαμε τον πρώτο τίτλο. Κάθε ημέρα είναι ημέρα επιβίωσης, παλεύουμε εντός κι εκτός γραμμών. Θέλουμε να το ευχαριστιόμαστε και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ