ΑΡΗΣ

Καστρίτης: "Δεχθήκαμε μόλις 21 πόντους στο β΄μέρος, προσπαθούμε να χτίσουμε αυτοπεποίθηση"

Καστρίτης: "Δεχθήκαμε μόλις 21 πόντους στο β΄μέρος, προσπαθούμε να χτίσουμε αυτοπεποίθηση"
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS/ EUROKINISSI

Για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η άμυνα μίλησε ο Γιάννης Καστρίτης μετά την νίκη του Άρη επί της Σλασκ, τονίζοντας πως αυτό το αποτέλεσμα μακριά από τη Θεσσαλονίκη θα βοηθήσει και στην ψυχολογία της ομάδας.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο EuroCup και τη δεύτερη διαδοχική στη διοργάνωση πανηγύρισε ο Άρης στην Πολωνία κόντρα στην Σλασκ, έχοντας ως οδηγό την άμυνα. Αυτό επεσήμανε και ο Γιάννης Καστρίτης μετά το πέρας της αναμέτρησης.

"Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζαμε πως θα πάλευε για το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, δεχθήκαμε μόλις 21 πόντους, ενώ παράλληλα βελτιώσαμε τις επιθετικές μας θέσεις.

Είμαστε ακόμα στην αρχή, προσπαθούμε να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να βρούμε χημεία. Και μία νίκη εκτός έδρας στο EuroCup είναι πάντα πολύ σημαντική και βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως και να δούμε το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα", ανέφερε ενδεικτικά ο Έλληνας τεχνικός των κιτρινόμαυρων.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ