ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Καρνέσης: "Σοβαροί για τη νίκη"

Καρνέσης: "Σοβαροί για τη νίκη"
Καρνέσης

"Να είμαστε σόβαροί" δήλωσε ο Τόλης Καρνέσης ενόψει του αγώνα της Νήαρ με τους Ίκαρους

Το Σάββατο η Νήαρ Ήστ μετά την... χαμένη (μέχρι να γίνει εμβόλιμα) αγωνιστική, όπου θα έπαιζε στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή, υποδέχεται τους Ίκαρους Σερρών στο κλειστό της Καισαιριανής. Ο Τόλης Καρνέσης και οι παίκτες του έχουν στόχο μόνο τη νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μιλώντας για το παιχνίδι, ο προπονητής της Νήαρ, τόνισε: " Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Α2, καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν παντού. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα και με αυτό το σκεπτικό θα υποδεχθούμε και την ομάδα των Σερρών".

Στη συνέχεια ο Καρνέσης αναφέρθηκε και στην απεργία του ΠΣΑΚ: " Ελπίζουμε να μην ξαναδούμε άλλη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω απεργίας. Θα πρέπει να τα βρούνε επιτέλους οι ομάδες, η ομοσπονδία και οι παίκτες". Τέλος, για το επίπεδο της Α2 είπε: " Το πρωτάθλημα της Α2 είναι ίσως το καλύτερο στην Ελλάδα. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, προπονητές, αλλά και διαιτησίες και ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι το πλέον ανταγωνιστικό".


TAGS ΝΗΑΡ ΗΣΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ