NBA

Κάρι: "Ο ΛεΜπρόν σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό"

Κάρι: "Ο ΛεΜπρόν σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό"

Για τον κύκλο των Γουόριορς που δεν έχει κλείσει ακόμα και για τις επικές μάχες με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε ο Στεφ Κάρι μετά το πρόωρο φινάλε της σεζόν για το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Στεφ Κάρι εξέφρασε με σιγουριά πως το τέλος της δυναστείας των Γουόριορς δεν έχει έρθει ακόμα, ανεξάρτητα από τον αποκλεισμό του Γκόλντεν Στέιτ από τους Λέικερς στον δεύτερο γύρο των playoffs. Παράλληλα, ο πολύπειρος γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τις πολλές μάχες που έχουν δώσει ως αντίπαλοι στο παρκέ, έπειτα και από τη σφιχτή αγκαλιά που μοιράστηκαν στο φινάλε του Game 6.

"Όσο διαφορετικοί και να μοιάζουμε, νομίζω πως καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο. Ξέρουμε τι προσφέρουμε και εμπιστευόμαστε (ο ένας τον άλλο). Θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο σε αυτό το πρωτάθλημα.

Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε. Κάποια στιγμή στη διάρκεια της φετινής σεζόν τα πράγματα έμοιαζαν άσχημα. Βρεθήκαμε όμως στον δεύτερο γύρο των playoffs. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο. Όσο άσχημο και να είναι το συναίσθημα τώρα, νιώθω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε".

"Κάθε φορά είναι μάχη. Ξέρω πως το αφήγημα είναι διαφορετικό σε κάθε σειρά που έχουμε παίξει. Διαφορετικές ομάδες, διαφορετικοί συμπαίκτες, αλλά πάντα είναι σπουδαίο μπάσκετ και σπουδαίος ανταγωνισμός. Αντιλαμβάνομαι ποιος είναι ο ΛεΜπρόν και που έχει βρεθεί σε όλη του την καριέρα. Τα επιτεύγματά του, τα ρεκόρ που έχει πετύχει, τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει. Είναι ένας εκπληκτικός μπασκετμπολίστας.

Σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό. Ξέρεις ότι πρέπει είναι όσο το δυνατόν καλύτερος αν θες να προσπαθήσεις να τον κερδίσεις. Νομίζω πως κι εκείνος νιώθει κάτι αντίστοιχο για μένα. Λατρεύεις αυτές τις εμπειρίες. Κάποιος όμως πρέπει να κερδίσει. Είναι στη φύση αυτού που κάνουμε. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός και εκτίμηση για τις μάχες και τις εμπειρίες, γιατί είναι μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ