NBA

Κάρι για το ματσάρισμα με τον ΛεΜπρόν: "Είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε ακόμα σε αυτό το επίπεδο"

Κάρι για το ματσάρισμα με τον ΛεΜπρόν: "Είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε ακόμα σε αυτό το επίπεδο"
AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Οι Γουόριορς άφησαν πίσω τους τους Κινγκς μετά από μία επική εμφάνιση του Στεφ Κάρι στο Game 7 και πλέον στρέφουντ ο βλέμμα τους στο ματσάρισμα με τους Λέικερς και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τον ΛεΜπρόν Τζέιμς θα βρει στο διάβα του για πολλοστή φορά σε post season ο Στεφ Κάρι, αφού οι Γουόριορς και οι Λέικερς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας, έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια των Κινγκς και των Γκρίζλις αντίστοιχα.

Ο ηγέτης των Γουόριορς ξέρει πολύ καλά ότι το έργο δεν θα είναι εύκολο, ενώ μίλησε με μεγάλο σεβασμό για τους επερχόμενους αντιπάλους του.

"Είναι καταπληκτικό γιατί είσαι ακόμα μέσα στη μάχη. Είναι καλύτερο από το να είχες βγει και να κοιτούσες απ' 'εξω προς τα μέσα. Χάναμε με 2-0 σε αυτή τη σειρά. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο και δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.

Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Από την πρώτη σειρά που παίξαμε όταν ήταν στο Κλίβελαντ τη σεζόν 2014-15 μέχρι και σήμερα, είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο. Είμαστε δύο ομάδες που προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή τη σεζόν μας και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα", ανέφερε ενδεικτικά ο Κάρι.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ