NBA

Καρφιά Μπρόγκντον για Μπακς: "Αν με ήθελαν, θα έμενα"

Καρφιά Μπρόγκντον για Μπακς: "Αν με ήθελαν, θα έμενα"
AP Photo/AJ Mast AP PHOTO/AJ MAST

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον μίλησε για πρώτη φορά για τους Μπακς από τότε που αποχώρησε από την ομάδα, δηλώνοντας πως αν το Μιλγουόκι τον ήθελε πραγματικά θα έμενε στην ομάδα.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον ήθελε πάρα πολύ να μείνει στους Μπακς. Στο Μιλγουόκι όμως δεν θέλησαν να του προσφέρουν το συμβόλαιο που του έδωσαν οι Πέισερς (85 εκατ. δολάρια για 4 χρόνια), παραχορώντας τον μέσο sign and trade στην Ιντιάνα. Όπως φαίνεται, ο Μπρογκντον δεν έχει ξεχάσει αυτό το γεγονός.

Επιστρέφοντας για πρώτη φορά στο Μιλγουόκι ως αντίπαλος με την φανέλα των Πέισερς ( νίκη των Μπακς με 117-89) ο ταλαντούχος γκαρντ κλήθηκε να απαντήσει για τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρησή του και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος.

" Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η free agency είχα αρχίσει να καταλαβαίνω ο΄τι τα πράγματα δεν θα πάνε προς την κατεύθυνση που νόμιζα ότι θα πηγαίνανε. Ξεκίνημα έτσι να αλλάζω τρόπο σκέψης και άρχισα να σκέφτομαι άλλες ομάδες για να προετοιμάσω τον εαυτό μου" δήλωσε αρχικά ο Μπρόγκντον, για να πει με νόημα:

" Θα λάτρευα να συνεχίσω να παίζω για την ομάδα, αν με ήθελαν. Αν με ήθελαν όσο οι Πέισερς και μου το έδειχναν. αυτό θα πω μόνο".

Κλείνοντας, ο Μπρόγκντον τόνισε: " Έχω μία νέα ευκαιρία, μία νέα πρόκληση. Είμαι από τους ηγέτες της ομάδας μου και έχω διαφορετικό ρόλο, πολύ μεγαλύτερο ρόλο, κάτι για το οποίο είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό νομίζω ότι θέλει κάθε παίκτης του ΝΒΑ που σέβεται τον εαυτό του. Θέλουν μία ομάδα που θα αποκαλέσει δική του, θα παίξει σε υψηλό επίπεδο και θα έχει τη μπάλα στα χέρια του ώστε να ελέγχει το παιχνίδι".

Την φετινή σεζόν ο Μπρόγκντον έχει 18.7 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 7.5 ασίστ μέσο όρο σε 31.5 λεπτά συμμετοχής, με όλες τις επιδόσεις να αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Στην επιστροφή του στο Μιλγουόκι πάντως βρέθηκε σε κακή μέρα, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 10 πόντους με 5/19 σουτ, 3 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 5 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/AJ Mast

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ