ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Παρελθόν ο Λιόγας, σε αναζήτηση προπονητή η ομάδα

Ο Δημήτρης Λιόγας
Ο Δημήτρης Λιόγας INTIME

Με νέο προπονητή θα παραταχθεί η Καρδίτσα την πρώτη σεζόν της ιστορίας της στην Stoiximan Basket League (2022/23), αφού ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Λιόγα.

Η σεζόν 2022/23 θα βρει την Καρδίτσα στην Stoiximan Basket League ως πρωταθλήτρια της Α2. Ο άνθρωπος που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου ωστόσο δεν θα είναι ο Δημήτρης Λιόγας.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση η Καρδίτσα, ο έμπειρος τεχνικός έλυσε την συνεργασία του με τον σύλλογο και πλέον η ομάδα της Θεσσαλίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Δημήτρη Λιόγα. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες της φίλαθλης Καρδίτσας στον προπονητή που οδήγησε την ομάδα μας στη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και την άνοδο στη Basket League. Ευχόμαστε στον κόουτς Λιόγα υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Ο Δημήτρης Λιόγας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και τη φιλοξενία. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα και την πόλη»".

TAGS ΚΑΡΔΙΤΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ