STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καρδίτσα - Παναθηναϊκός 89-83: Νεοφώτιστη νίκη με την αύρα του "Γιάννης Μπουρούσης"

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Καρδίτσα
Ο Ντέρικ Γουίλιαμς του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Καρδίτσα INTIME

Στο φιλικό για τη μετονομασία του κλειστού της πόλης σε "Γιάννης Μπουρούσης", τελετή που πραγματοποιήθηκε στη διακοπή μεταξύ των δύο ημιχρόνων, η ανώτερη Καρδίτσα επιβλήθηκε 89-83 του Παναθηναϊκού.

Η Καρδίτσα έρχεται με φόρα στην Basket League. Τουλάχιστον το 89-83 επί του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο φιλικό επί θεσσαλικού εδάφους αυτό άφησε να εννοηθεί. Τόσο ως αποτέλεσμα όσο και ως απόδοση.

Οι νεοφώτιστοι διέθεταν τον απαιτούμενο ενθουσιασμό, αλλά και το έξτρα κίνητρο, διότι ήταν η ημέρα που το κλειστό της πόλης θα έπαιρνε το όνομα του... προέδρου πλέον Γιάννη Μπουρούση! Η γιορτή στο γεμάτο γυμναστήριο έλαβε χώρα στην ανάπαυλα του αγώνα.

Πριν και μετά οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου έβγαλαν στο παρκέ ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, καταφέρνοντας να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης.

Οι Πράσινοι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να βρίσκουν σταθερά τον δρόμο για το καλάθι και να κρατούν το προβάδισμα με κορυφαίο του παρκέ τον Τζίμι Μπέχαϊμ (22π, 3τρ). Από το Τριφύλλι από 14 πόντους είχαν οι Γουίλιαμς και Γκουντάιτις.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-17, 44-38, 68-63, 89-83

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Αγγέλου): Μπέχαϊμ 22 (3), Πριτζέτ 12, Μπέιτμον 20 (2), Αθηναίου 6 (2), Καρράς, Καλαϊτζάκης, Χάντερ 9 (2), Ντελόριερ 11, Τσούκας, Αλεξιάδης, Κόττας, Γκάμπροβσεκ 9

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης 6, Γουόλτερς 13, Λι 9 (1), Μποχωρίδης 12 (3), Γουίλιαμς 14 (2), Σαρικόπουλος 4, Άντριους 4, Γ. Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροβ, Χουγκάζ 3, Μαντζούκας 4, Γκουντάιτις 14

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ