ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καπογιάννη: "Είχαμε περισσότερο άγχος απ' ότι έπρεπε, διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και κερδίσαμε"

Η Ελένη Καπογιάννη στη διάρκεια του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο
Η Ελένη Καπογιάννη στη διάρκεια του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο INTIME SPORTS

Η Ελένη Καπογιάννη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα της παρά τη νίκη έδειξε περισσότερο άγχος απ' όσο έπρεπε και σημείωσε πως η πρόκριση στα ημιτελικά ακόμα δεν σημαίνει τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Κυπέλλου γυναικών και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά. Με το τέλος της αναμέτρησης η Ελένη Καπογιάννη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε πως η ομάδα της έφτασε στη νίκη-πρόκριση παρά το γεγονός πως είχε περισσότερο άγχος απ' όσο έπρεπε:

"Αυτά τα παιχνίδια είναι κλειστά. Αν και κερδίσαμε, θεωρώ πως είχαμε παραπάνω άγχος απ' ότι θα έπρεπε. Σε κάποιες στιγμές χάλασε το μυαλό μας. Είναι ματς που τα παίρνει η προσωπικότητα και η καρδιά και η τακτική παίζει λίγο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια. Μείναμε ψύχραιμοι έως το τέλος και πήραμε το ματς. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο που είναί πάντα δίπλα μας και μας υποστηρίζει και να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους".

Είναι ο Παναθηναϊκός φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου με βάση τη δυναμικότητα του;

"Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων θα λέγαμε. Πέρυσι κινδυνέψαμε στον τέλικο. Θεωρώ πως είμαστε πιο κοντά. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα επί ενός μεγάλου αντιπάλου και όταν έρθει η ώρα θα τα βάλουμε κάτω. Είμαστε πιο κοντά".

Ποια από τις τέσσερις ομάδες θα θέλατε αντίπαλο;

"Δεν θα το κάνω αυτό, δεν είναι σωστό, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα, ανεξαρτήτου αντίπαλου, να φτιάξουμε την ομάδα μας και να πάμε να κερδίσουμε το Κύπελλο".

Οι δύο νίκες επί του Ολυμπιακού σας δίνουν και πλεονέκτημα ενόψει της μάχης σας στο πρωτάθλημα;

"Δεν σημαίνει κάτι η δεύτερη νίκη. Απλά μας δίνει ένα ψυχολογικό προβάδισμα αλλά μέχρι εκεί. Αυτά τα ματς ανεξαρτήτου έδρας είναι κλειστά παιχνίδια και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Άρα κρατάμε το ψυχολογικό προβάδισμα και τίποτα άλλο".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ