ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Κάουν: "Δεν έχουμε ηγέτη"

Κάουν: "Δεν έχουμε ηγέτη"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Κάουν είπε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει ηγέτη, ρίχνοντας "καρφιά" προς τα μεγάλα ονόματα της ομάδας, ενώ δηλώσεις έκαναν και οι Σόνι Ουίμς και Άαρον Τζάκσον.

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σάσα Κάουν, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη νέα ήττα σε Final-4 από τους Πειραιώτες, έριξε τα "καρφιά" του προς τα μεγάλα ονόματα της ομάδας και είπε πως δεν υπάρχει ηγέτης.

"Έχω πει εδώ και καιρό πως η ΤΣΣΚΑ δεν έχει έναν ηγέτη, ο οποίος να μπορεί να εμπνεύσει και με αυτά που θα πει", είπε ο Κάουν, ο οποίος μίλησε πάντως με πολύ καλά λόγια για τους Βίκτορ Χριάπα και Άαρον Τζάκσον, λέγοντας μάλιστα για τον Αμερικανό πως "έκανε εξαιρετική δουλειά απόψε. Πάλεψε μέχρι τέλους σε άμυνα και επίθεση και δεν τα παράτησε μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης".

Ο Σόνι Ουίμς τόνισε ότι "τους επιτρέψαμε να γυρίσουν στο παιχνίδι και αυτό είναι το κυριότερο. Τους αφήσαμε να επιστρέψουν στο ματς στην τέταρτη περίοδο, κάνοντας πολλά λάθη. Τους δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, πάρα πολλά», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τέταρτη περίοδο και προφανώς ο Σπανούλης έβαλε κάποια μεγάλα σουτ. Πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο. Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια, δεν ξέρω τι να πω".

Τέλος, ο Άαρον Τζάκσον δήλωσε: "Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι τι έγινε στο τέλος. Τώρα όλα είναι… θολά. Είχαμε πάρει μία καλή διαφορά στο ματς, αλλά επιτρέψαμε στους αντιπάλους να επιστρέψουν. Στο τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάνοντας ανόητα λάθη και έτσι ο Ολυμπιακός μας νίκησε. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ και αυτό έγινε".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ