ΑΕΚ

Καντζούρης: "Το ματς έγινε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ένα κακό παιχνίδι δεν σβήνει την πορεία μας"

Καντζούρης: "Το ματς έγινε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ένα κακό παιχνίδι δεν σβήνει την πορεία μας"

Περήφανος για την πορεία της ΑΕΚ δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης, μετά από τον αποκλεισμό από το Final Four του Basketball Champions League.

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ, ο Ηλίας Καντζούρης απέφυγε να μιλήσει για όσα έζησε η ομάδα του στην Ιερουσαλήμ. Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε περήφανος για την πορεία των κιτρινόμαυρων στο Basketball Champions League και έδωσε το σύνθημα για ανασυγκρότηση ενόψει της σειράς με το Περιστέρι για τα playoffs της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης:

"Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για την ομάδα μου, για το ταξίδι που κάναμε στη διοργάνωση. Αφήσαμε όλες μας τις δυνάμεις στο παρκέ, ένα κακό ματς δεν σβήνει όλη μας την πορεία. Το αποψινό ματς έγινε κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, αυτό είναι όλο. Πρέπει να δούμε τώρα τα playoffs του πρωταθλήματος. Έχω βρεθεί σε αρένες με μεγαλύτερα πλήθη, όμως δεν ζήσαμε το ματς σαν να ήταν ένας προημιτελικός διοργάνωσης. Δεν αντιδράσαμε σε συγκεκριμένα ζητήματα, κάποια μπορούσαμε να τα ελέγξουμε, κάποια όχι".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ