ΑΕΚ

Καντζούρης: "Εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει ένα Final Eight με κόσμο από όλες τις ομάδες στο γήπεδο"

Ο Ηλίας Καντζούρης στη συνέντευξη Τύπου για το Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ
Ο Ηλίας Καντζούρης στη συνέντευξη Τύπου για το Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ EUROKINISSI

Ο Ηλίας Καντζούρης δήλωσε ενόψει του Final Eight του Κυπέλλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ ότι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ είναι να δώσει ό,τι έχει και θα δει πόσο μακριά θα φτάσει, ενώ ευχήθηκε κάποια στιγμή ο θεσμός να γίνει σε γήπεδο με παρουσία οπαδών όλων των ομάδων.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλία Καντζούρης, μίλησε για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ αποθεώνοντας την προσπάθεια της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι ελπίδα του είναι κάποια στιγμή η διοργάνωση να γίνει με παρουσία φιλάθλων όλων των ομάδων.

Αναλυτικά ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε:
"Βρισκόμαστε μπροστά στον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς. Σαν ΑΕΚ πάμε στην Κρήτη προκειμένου να τα δώσουμε όλα και θα δούμε πόσο μακριά θα μας πάει αυτό. Με σεβασμό προς όλους, αλλά χωρίς φόβο.

Δεν θεωρώ ότι μπορούν να υπάρξουν προπονητικές εκπλήξεις. Οι ομάδες ξέρουν η μία την άλλη. Ίσως ο Πανιώνιος - επειδή παίζει σε άλλη κατηγορία - είναι πιο άγνωστος, αλλά υπάρχει η κατασκοπία. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μία γιορτή και εύχομαι κάποια στιγμή να έχουμε τις συνθήκες να ζήσουμε κάτι τέτοιο με κόσμο από όλες τις ομάδες, που θα έρθει γήπεδο να υποστηρίξει την ομάδα ένθερμα, αλλά σε νόμιμα πλαίσια. Ελπίζω το άθλημα να βγει κερδισμένο".

Ο Περικλής Ταυρόπουλος (προπονητής Πανιωνίου), τόνισε από την πλευρά του:

"Είναι μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε στο Final 8. Πριν λίγο καιρό ήμασταν στο Final 8 UNICEF Trophy και το κατακτήσαμε. Θερμά συλλυπητήρια σε έναν άνθρωπο του μπάσκετ που μας άφησε, τον Νίκο Τούλη.

Ο στόχος για μας είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Για μας είναι γιορτή. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Πανιώνιος να φτάσει στον θεσμό αυτό όχι απλά χαρούμενος για τη συμμετοχή του αλλά να διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη".

O Δημήτρης Μαυροειδής (αρχηγός ΑΕΚ) δήλωσε:

"Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε μια γιορτή. Ελπίζουμε να γίνει όπως στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Το Κύπελλο είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Εμείς το έχουμε αποδείξει.

Θα πάμε συγκεντρωμένοι, θα τα δώσουμε όλα και πάντα ο στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη. Εύχομαι να απολαύσουν όλοι μια γιορτή του μπάσκετ".

Ο Δημήτρης Βεργίνης (αρχηγός Πανιωνίου) δήλωσε:

"Θέλω να συγχαρώ την ΕΟΚ για το εγχείρημα να διοργανώσει ένα Final Eight, όπως γίνεται στο εξωτερικό και ελπίζω να καθιερωθεί. Εύχομαι να γίνει μια πολύ ωραία διοργάνωση και να την ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος. Όσον αφορά στη δική μου ομάδα, είναι τεράστια επιτυχία που ο Πανιώνιος ενώ είναι στη Β’ Εθνική έφτασε στο Final Eight.

Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, την ΑΕΚ, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Είμαι σίγουρος πως ο Πανιώνιος με τη διοικητική σταθερότητα που έχει και τον ερχομό του μεγάλου Φάνη Χριστοδούλου, θα είναι σύντομα και πάλι στην Α1".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ