NBA

Καμπάσο για Γιόκιτς: "Έρχόταν πρώτος και έφευγε τελευταίος, πάντα πάει στο γυμναστήριο μετά τον αγώνα"

Καμπάσο για Γιόκιτς: "Έρχόταν πρώτος και έφευγε τελευταίος, πάντα πάει στο γυμναστήριο μετά τον αγώνα"
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Προϊόν σκληρής δουλειάς και όχι τύχης είναι οι σπουδαίες εμφανίσεις του Νίκολα Γιόκιτς στο NBA, όπως πιστοποίησε ο άλλοτε συμπαίκτης του στους Νάγκετς, Φακούντο Καμπάσο.

Ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε συμπαίκτη και ηγέτη των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, πιστοποιώντας πως κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι οι εμφανίσεις του Σέρβου σέντερ.

"Αυτή τη στιγμή τα κομμάτια έχουν κολλήσει. Οι Νάγκετς παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει ο Γιόκιτς. Μετά από κάθε παιχνίδι πάει στο γυμναστήριο. Δεν έχει σημασία αν έχει παίξει 30' ή 38'. Βγάζει τη φανέλα του, βάζει τα προπονητικά του και πάει στο γυμναστήριο. Δεν έχει σημασία αν είναι 9 ή 10 το βράδυ. Ήταν πάντα αυτός που ερχόταν πρώτος και έφευγε τελευταίος, οπότε δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα. Στατιστικά είναι ο καλύτερος σε κάθε κατηγορία εδώ και τέσσερα χρόνια", ανέφερε αναλυτικά ο Αργεντίνος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, στο περιθώριο μιας εκδήλωσης ενός χορηγού της ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Καμπάσο αγωνίστηκε σε 59 παιχνίδια με τη φανέλα των Νάγκετς από το 2020 έως και το 2022, προτού μεταπηδήσει στους Μάβερικς.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ