NBA

Καμπάσο: "Δεν λέω όχι στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά η προσοχή μου είναι στο ΝΒΑ"

Denver Nuggets guard Facundo Campazzo (7) in the second half of an NBA basketball game Friday, April 1, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Denver Nuggets guard Facundo Campazzo (7) in the second half of an NBA basketball game Friday, April 1, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) © 2022 DAVID ZALUBOWSKI / AP IMAGES

Ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε στη La Nation και αναφέρθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στους Μαδριλένους, το ΝΒΑ αλλά και τη σεζόν που πέρασε.

Η διετία του Φακούντο Καμπάσο στους Ντένβερ Νάγκετς ολοκληρώθηκε, με τον Αργεντινό γκαρντ να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και την Ρεάλ Μαδρίτης να τον "γλυκοκοιτάζει" εδώ και καιρό.

Ο 31χρονος πλεϊμέικερ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Αργεντινής και συγκεκριμένα στη La Nation όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την επιθυμία του να παραμείνει στο ΝΒΑ, που είναι και ο πρωταρχικός του στόχος, αλλά και τη σύνδεση του ονόματός του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

"Θέλω να μείνω στο ΝΒΑ, νομίζω πως έδειξα πως μπορώ να παίξω όταν είμαι καλά. Όταν μου δίνουν αυτοπεποίθηση και είμαι μέρος του ροτέισον. Στα playoffs την περασμένη σεζόν ήμουν βασικός σε κάθε παιχνίδι εκτός από το τελευταίο. Στην κανονική περίοδο έπαιξα αρκετά.

Αλλά πρόσεξέ με. Δεν λέω όχι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που λέω είναι ότι η προσοχή μου και η ενέργειά μου είναι στο ΝΒΑ. Αυτή είναι η πρώτη μου επιλογή. Νιώθω παίκτης του ΝΒΑ και θέλω να μείνω σε αυτό το επίπεδο. Σε κρατάει σε εγρήγορση γιατί μπορούν να συμβούν τα πάντα. Υπάρχει αβεβαιότητα επομένως βελτιώνεσαι και πρέπει να εξελιχθείς. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης.

Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη και τους ευχαριστώ που με βοήθησαν να πάω στο ΝΒΑ. Η αλήθεια είναι πως θέλω να εστιάσω στην παραμονή μου στις ΗΠΑ".

TAGS NBA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ