ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Καλλινικίδης: "Η κατάσταση είναι οριακή για εμάς"

Καλλινικίδης: "Η κατάσταση είναι οριακή για εμάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης αναφέρθηκε στην σημαντική αναμέτρηση του Αρκαδικού κόντρα στα Τρίκαλα το Σάββατο (19/3, 17:00), επισημαίνοντας πως το ματς είναι κρίσιμο και οριακό για την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο arcadikosbc.gr ο έμπειρος φόργουορντ του Αρκαδικού, Αβραάμ Καλλινικίδης, επισημαίνοντας πως το παιχνίδι στα Τρίκαλα είναι οριακό για την ομάδα της Τρίπολης.

Άκη, η ομάδα του Αρκαδικού δίνει ένα σημαντικότατο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην έδρα της. Ποιες είναι οι τελευταίες κουβέντες που μπορούμε να πούμε; "Η αλήθεια είναι πως μετά την ήττα μας από το Λαύριο η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από οριακή. Αν μέχρι σήμερα είχαμε κάποια παιχνίδια ως… προστατευτικό μαξιλαράκι, τώρα δεν έχουμε τίποτα και ξέρουμε πως με μια ήττα το Σάββατο είμαστε στην χειρότερη δυνατή θέση. Αυτό δεν το ξέρω μόνο εγώ που κάνουμε την κουβέντα τώρα αλλά και άπαντες στην ομάδα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Συνεπώς, το παιχνίδι με τα Τρίκαλα δεν χωράει οποιαδήποτε άλλη εκτίμηση".

Η προετοιμασία όλη αυτή την εβδομάδα πως κυλάει; "Από την στιγμή που ήμασταν στα αποδυτήρια του Λαυρίου, μετά το παιχνίδι το μυαλό όλων μας ήταν εκεί. Όλοι ξέραμε πως θα το παιχνίδι που έρχεται σημαίνει πάρα πολύ. Όλη η εβδομάδα κύλησε σε ακριβώς αυτό το μοτίβο. Κάναμε καλές και δυνατές προπονήσεις, ακούσαμε προσεκτικά όσα είχαν να μας πουν οι προπονητές μας για τα συστήματά μας αλλά και για τον αντίπαλο και πλέον έχουμε ακόμα δύο προπονήσεις για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι".

Ο κόσμος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να έρθει στο ΔΑΚ, παίζει ρόλο για εσάς; "Ασφαλώς. Τον μεγαλύτερο ρόλο. Ήρθαν και στο Λαύριο, αλλά δυστυχώς εκεί το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε. Τώρα όμως, αυτή την εβδομάδα, αυτό το Σάββατο τα πάντα θα είναι διαφορετικά. Τους περιμένουμε όλους, έχουμε ενημερωθεί και εμείς πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και το μόνο που έχω να πω είναι πως ξέροντας την αναγκαιότητα για νίκη, με τον κόσμο στο πλευρό μας θα βγούμε νικητές. Τους περιμένουμε όλους…"

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ