EUROLEAGUE

Κάλινιτς: "Ο διαιτητής Λοτερμόζερ μου είπε ότι αν μιλάω δεν θα σφυρίζει φάουλ υπέρ μου"

Κάλινιτς: "Ο διαιτητής Λοτερμόζερ μου είπε ότι αν μιλάω δεν θα σφυρίζει φάουλ υπέρ μου"
EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Βαλένθια, ωστόσο ο Νίκολα Κάλινιτς εξέφρασε σοβαρά παράπονα για τον διαιτητή Ρόμπερτ Λοτερμόζερ μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε στην ισπανική μάχη με τη Βαλένθια στη Fonteta, με τον Νίκολα Κάλινιτς να εκφράζει μετά το τέλος του παιχνιδιού τα παράπονά του προς τον διαιτητή Ρόμπερτ Λοτερμόζερ.

Ο Σέρβος φόργουορντ των μπλαουγκράνα μίλησε για τον διαιτητή Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, αποκαλύπτοντας μία μεταξύ τους στιχομυθία στην οποία σύμφωνα με τον Κάλινιτς ο διαιτητής της αναμέτρησης του είπε "αν μιλάς δεν θα σφυρίζω φάουλ υπέρ σου".

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Θέλω να πω ακόμα ένα πράγμα. Είπα στον διαιτητή ότι θα το πω δημόσια. Νομίζω ότι δεν είναι σωστό ο διαιτητής Ρόμπερτ Λοτερμόζερ να μου λέει 'αν μιλάς δεν θα σφυρίζω φάουλ υπέρ σου'. Νομίζω ότι αυτό είναι ενάντια σε κάθε κανονισμό του παιχνιδιού και το βρίσκω αυτό πολύ λάθος και θέλω να το πω δημόσια. Δεν ξέρω για τα προηγούμενα παιχνίδια, αν έχει κάτι μαζί μου, αλλά είναι απίστευτο ότι ο διαιτητής κατά τη διάρκεια του αγώνα μου είπε κάτι τέτοιο"

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ