ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε"

Καλαφατάκης: "Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε"
INTIME SPORTS

Δύσκολο είναι το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά σύμφωνα με τον προπονητή του Ικάρου Χαλκίδας, Γιώργου Καλαφατάκη.

Ο προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας, Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας με αντίπαλο την Κηφισιά.

" H Νέα Κηφισιά, έχει πλούσιο ρόστερ και καλό μπάτζετ. Φυσικά είναι νεοφώτιστη και δεν έχει βρει τον εαυτό της. Δεν με ξεγελάει η βαθμολογική της θέση", είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Ξέρουμε ότι το ματς είναι δύσκολο γιατί είναι σε ανάλογη θέση με την δική μας την προηγούμενη αγωνιστική. Ξέρουμε λοιπόν τι θα αντιμετωπίσουμε. Για μας είναι σημαντικό να μην βρουν τον εαυτό τους οι δύο έμπειροι Έλληνες (Τσαλδάρης-Μπάρλος), να περιορίσουμε τον Λιακόπουλο και να δώσουμε έμφαση στον Κρόκερ. Δίχως, όμως, να υποτιμήσουμε κανέναν άλλον, γιατί έχουν έμπειρους παίκτες σαν τον Πετροδημόπουλο και τον Κομποδιέτα".

Από την πλευρά του, ο Νίκο Στρναντ είπε: " Απέναντι στον ΚΑΟΔ, βελτιωθήκαμε στην άμυνα κι έτσι μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον δικό ρυθμό. Αυτό θα είναι το κλειδί και στο ματς με την Νέα Κηφισιά, με την διαφορά ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα, αφού αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους παίκτες και ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να μπορέσουμε να τους περιορίσουμε".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ