ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλαφατάκης: "Τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα"

Καλαφατάκης: "Τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα"
Τζάκσον

Τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα για την Ολύμπια σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καλαφατάκη

" Για μας το Πρωτάθλημα ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα. Αυτός ο μήνας, όπως και ο επόμενος, είναι όλη η χρονιά", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός που στο ματς με την ομάδα του Κουφού, την οποία θα υποδεχθούν οι Λαρισαίοι το Σάββατο για την 15η αγωνιστική, θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Στεφόν Τζάκσον.

" Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι ζωής και θανάτου γιατί αν κερδίσουμε παραμένουμε ζωντανοί στη μάχη για την παραμονή. Είναι ένα παιχνίδι που θα το κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Ευελπιστούμε να έχουμε και την ανταπόκριση από τον κόσμο και γι΄αυτό απευθύνω κάλεσμα στους φιλάθλους να είναι κοντά μας και να μας βοηθήσουν με κάθε τρόπο".

Για τον 24χρονο νεοαποκτηθέντα Αμερικανό γκαρντ είπε: " Έχει ενέργεια, είναι πολύ αθλητικό παιδί, είναι καλός σκόρερ, είναι ριμπάουντερ και έχει ασίστ. Επιπλέον είναι πολύ φιλόδοξος και θέλει να κάνει καριέρα. Αν προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα μας δώσει το κάτι παραπάνω".

Από την πλευρά του, ο Κρις Μάσι δήλωσε: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για την προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή μας στην Α1 κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε συγκεντρωμένοι και να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι. Ελπίζω να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ