ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλαφατάκης: "Θέλουμε την 5η νίκη"

Καλαφατάκης: "Θέλουμε την 5η νίκη"
Καλαφατάκης

Νίκη με κάθε τρόπο θέλει ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο για να ελπίζει...

Η αλήθεια είναι ότι οι Λαρισαίοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες άλλων βαθμών και πρέπει άμεσα να πετύχουν μία νίκη, αν θέλουν να έχουν κάποιες ελπίδες για παραμονή. Όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον -έστω και ανέτοιμο- Τζαμάρ Μπάτλερ και ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.
«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι-τελικός. Ευτυχώς που παίζουμε Τετάρτη για να αφήσουμε γρήγορα πίσω την ήττα από τα Τρίκαλα και να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία την ομάδα του Πανιωνίου», ήταν το αρχικό σχόλιο του Καλαφατάκη στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναφερόμενος δε στον Μπάτλερ είπε: «Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν απομένει πολύς χρόνος για να αποθεραπευτεί ο Μπάτλερ, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα», για να εκφράσει αμέσως μετά τα θέλω της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο:

"Θέλουμε την 5η μας νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και ότι δεν αποδίδουμε όπως θέλω εγώ, αλλά μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη με κάθε τρόπο. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, ανταγωνιστικά και επαγγελματικά γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε τον αγώνα και τη σωτηρία στη συνέχεια".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ