ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλαφατάκης: "Τελικός με ΑΕΚ"

Καλαφατάκης: "Τελικός με ΑΕΚ"
Καλαφατάκης-ΠΑΟΚ

Tελικό χαρακτήρισε ο Γιώργος Καλαφατάκης το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή (17:00) στο κλειστό της Νεάπολης

Η ομάδα της Λάρισας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ηλυσιακό και ο "Καλάφας" γνωρίζει ότι το ματς με τον "Δικέφαλο" αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες στη μάχη της παραμονής.
" Έχουμε μπροστά μας πέντε παιχνίδια. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, η παραμονή δείχνει δύσκολη, αλλά μαθηματικά και ουσιαστικά είμαστε ζωντανοί. Νομίζω ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι ο υπέρ πάντων αγώνας".

"Αν το κερδίσουμε, είμαστε ζωντανοί με πολλές ελπίδες, σε σχέση με τις λίγες που έχουμε... Για μας είναι ο τελικός των τελικών. Αν κερδίσουμε φτάνουμε τις πέντε νίκες και έχουμε άλλα εφτά παιχνίδια από τα οποία θα χτυπήσουμε τα πέντε, για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε το θαύμα

".

Αναφερόμενος στις σκέψεις αποχώρησής του από τους "Θεσσαλούς", είπε: " Δυστυχώς βρέθηκα σε δίλημμα για το τι πρέπει να κάνω, αλλά είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Η σκέψη μου ήταν να μην συνεχίσω, γιατί ήμουν απογοητευμένος από την όλη κατάσταση, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν έχω ξανακάνει, να εγκαταλείψω στη μέση μία προσπάθεια. Δεν ήθελα ωστόσο να πουν ότι θα καθίσω για τα λεφτά. Ποια λεφτά; Είμαι πάρα πολύ πίσω σε ό,τι αφορά τα χρήματά μου".

Τελειώνοντας, αναφέρθηκε στους αθλητές του: " Εκείνο που μέτρησε ήταν ότι οι παίκτες μου υποσχέθηκαν ότι πραγματικά θα πέσουν μαχόμενοι, ότι θα δώσουν την ψυχή τους, ότι αν είναι να πέσει η ομάδα θα πέσουν σαν άνδρες και όρθιοι και ότι για να γίνει αυτό πρέπει να μείνω στην ομάδα".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ