ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλαφατάκης: "Όποιος το θέλει"

Καλαφατάκης: "Όποιος το θέλει"
Ομαδική

Δεύτερο συνεχόμενο κρίσιμο παιχνίδι για τον Γ.Σ. Ολύμπια που αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα με φόντο την παραμονή

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ: " Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι γι’ αυτούς όπως ήταν για εμάς το ματς με τον Ηλυσιακό. Παίζουν, δηλαδή, όλη τη χρονιά. Αν εμείς νικήσουμε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία, ενώ αν χάσουμε θα παραμείνουμε σε δύσκολη θέση.

Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο, χρειάζεται δηλαδή περισσότερη πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία παρά αγωνιστική. Πρέπει να δείξουμε αυταπάρνηση και χαρακτήρα. Είναι παιχνίδι έκτος έδρας που το άγχος θα το έχουν οι γηπεδούχοι και πρέπει να τους το μεταθέσουμε από νωρίς, να διαβάσουμε το ματς, να μην κάνουμε λάθη και να ελέγξουμε από νωρίς τον ρυθμό. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχει πάθος και σίγουρα θα παλέψουν πολύ γι’ αυτήν τη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Σπανός σχολίασε: "Είναι ένα δεύτερο πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή. Με νίκη Σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια, θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς την παραμονή ενώ μια ενδεχόμενη ήττα δεν θα φέρει την καταστροφή.

Μπορεί το άγχος να είναι με τα Τρίκαλα λόγω του ότι παίζουν στην έδρα τους, η ιστορία όμως δείχνει ότι αυτά τα παιχνίδια τα παίρνει αυτός που τα θέλει πιο πολύ κι εμείς θέλουμε σαν τρελοί τη νίκη. Θα το παλέψουμε σαν να είναι παιχνίδι δίχως αύριο. Τα Τρίκαλα έχουν μια καυτή έδρα, αλλά δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό γιατί το προτιμούμε από ένα άδειο γήπεδο".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ