NBA

Καλά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Σέντρικ Σεμπάλος: "Δεν έχω κορονοϊό αλλά δεν μπορώ να ανασάνω καλά"

Ο Σέντρικ Σεμπάλος
Ο Σέντρικ Σεμπάλος PHOTO CREDITS: CEDRIC CEBALLOS/TWITTER

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Σέντρικ Σεμπάλος ο οποίος με νέο Tweet ενημέρωσε τους ακολούθους του πως πλέον δεν έχει κορονοϊό.

Μία εβδομάδα μετά από την ανατριχιαστική φωτογραφία του Σέντρικ Σεμπάλος μέσα από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο πρώην ΝΒΑer ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως νίκησε τον κορονοϊό. Όπως έγραψε ο ίδιος τα προβλήματα στην αναπνοή του και στις καθημερινές δραστηριότητες δεν λείπουν ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι εμφανώς καλύτερη. Μάλιστα ο Σεμπάλος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έδειξε τη στήριξή του στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα.

"Γεια σας συγγενείς και φίλοι. Σας ενημερώνω σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία μου. Δεν έχω πλέον κορονοϊό, σας ευχαριστώ πολύ για τις προσευχές και τις ευχές σας, με βοηθήσατε πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να ανασάνω καλά, να περπατήσω η να κάνω πράγματα μόνος μου επομένως μην με καλείτε, δεν είναι δύσκολο να με καταλάβετε. Είμαι εκτός απομόνωσης καθώς δεν έχω κορονοϊό αλλά είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα συνεχίσω να μάχομαι. Συνεχίστε να είστε καλοί ο ένας με τον άλλον και προσεύχομαι να μιλήσουμε σύντομα", έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε 609 αγώνες στο ΝΒΑ ο Σεμπάλος είχε 14.3 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 24.2 λεπτά.




TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ