EUROCUP

Καϊμακόγλου: "Πίστευα ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό"

 Ο Κώστας Καϊμακόγλου με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν
 Ο Κώστας Καϊμακόγλου με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν EUROKINISSI

Στην εκπομπή Pick n' Roll μίλησε ο Κώστας Καϊμακόγλου που αναφέρθηκε στην εξαιρετική χρονιά της Ούνικς, τον ρόλο του στην ομάδα αλλά και πολλά άλλα.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Pick n' Roll και αναφέρθηκε στην εξαιρετική χρονιά της Ούνικς, την πεποίθηση ότι θα τελειώνε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό αλλά και το "ποτέ δεν θα έπαιζα εγώ εδώ" που είχε πει για το Καζάν .

Αναλυτικά ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε:

Για την φετινή πορεία της Ούνικς: "Κάναμε το πρώτο βήμα, ελπίζω να πάμε και παρακάτω. Η επιτυχία είναι τεράστια, είναι κάτι που χτίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Δεν θα έλεγα ότι είναι θέλημα Θεού γιατί η ομάδα έχει παλέψει πάρα πολύ να φτιάξει ένα καλό ρόστερ, να διεκδικεί κάθε χρόνο να πάει στους τελικούς του EuroCup. Η ομάδα αυτή πάντα θέλει να βρίσκεται στην EuroLeague. Οι άνθρωποι εδώ έχουν όρεξη. Η Ούνικς έχει αρχίσει και γίνεται ένα από τα καλύτερα μαγαζιά για να δουλέψεις, το δείχνουν και τα αποτελέσματα".

Για τον ρόλο του στην ομάδα: "Εγώ στην αρχή ήρθα στην ομάδα για να βοηθήσω όσο μπορώ, είχα ενεργό ρόλο. Είμαι κάτι σαν safety player πλέον και όσο μπορώ προσπαθώ να βοηθήσω τα παιδιά, να τους εξηγήσω πως δουλεύει το EuroCup".

Για το άτομο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα του: "Ο Σούλης Μαρκόπουλος έπαιξε σημαντικό ρόλο. Επειδή είχαμε πολλούς ποιοτικούς ψηλούς εκείνη τη χρονιά και πιστεύω ότι ήθελε και εκείνος να παίξουν όλοι μαζί, με έβαλε στο "3" στα playoffs για να έχουμε συνέχεια κάποιο μισ ματς στο ποστ, είτε εγώ είτε ο Λουκάς και δούλεψε πολύ καλά.

Για τη χρονιά που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: "Όταν ήρθαμε να παιξουμε στο Καζάν είχα πει ότι ποτέ δεν θα έπαιζα εγώ εδώ. Αν τα πράγματα δεν ήταν έτσι, πραγματικά εγώ πίστευα ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Εκείνο το καλοκαίρι έγιναν πολλά, ο κόουτς είχε έρθει πριν τελειώσει η σεζόν και μου είχε πει ότι προσπαθούσε να φτιάξει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς και πως με θέλει οπωσδήποτε μαζί του. Έφυγε και μετά όλοι ταρακουνηθήκαμε, δεν ξέραμε πως θα είναι η επόμενη μέρα. Tότε νομίζω ήταν η μεταβατική περίοδος του Παναθηναϊκού".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ