NBA

Το παλεύουν οι Λέικερς για το μεγάλο κόλπο με τον Κάιλ Λάουρι

Toronto Raptors guard Kyle Lowry (7) directs his team in the first half during an NBA basketball game against the Utah Jazz, Monday, March 9, 2020, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Toronto Raptors guard Kyle Lowry (7) directs his team in the first half during an NBA basketball game against the Utah Jazz, Monday, March 9, 2020, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP PHOTO/RICK BOWMER

All-in από τους Λέικερς, που προσπαθούν να "κλέψουν" από Χιτ και Σίξερς τον Κάιλ Λάουρι. Μεγάλη μάχη για τον 35χρονο πόιντ γκαρντ που θα είναι ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η Trade Deadline στο ΝΒΑ (21:00 ώρα Ελλάδας), οι Λέικερς φαίνεται πως έχουν μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Κάιλ Λάουρι.

Ο 35χρονος (έχει σήμερα γενέθλια) πόιντ γκαρντ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τους Ράπτορς, με τους οποίους όλα δείχνουν ότι έπαιξε τα ξημερώματα το τελευταίο του ματς, για να μετακομίσει είτε στους Χιτ, είτε στους Σίξερς, είτε στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια οι πρωταθλητές Λέικερς διαπραγματεύονται με τους Ράπτορς, ωστόσο το συμβόλαιο του Λάουρι (30 εκατομμύρια για την τρέχουσα σεζόν) δεν είναι εύκολο να απορροφηθεί από την ομάδα του Λος Άντζελες.

Για να τον πάρουν οι πρωταθλητές θα πρέπει να δώσουν οπωσδήποτε τον Ντένις Σρούντερ, τον οποίο μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν σημαντικό μέλος των μακροπρόθεσμων πλάνων τους και είτε τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, είτε τον Μοντρέζλ Χάρελ με ακόμη ένα μικρό συμβόλαιο ώστε να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή.

Φημολογείται, πάντως, πως στόχος του Λάουρι είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι στη διάρκεια της off season είναι να μετακομίσει στο Μαϊάμι για να παίξει στο πλευρό του Τζίμι Μπάτλερ και του Μπαμ Αντεμπάγιο.

Σε 37 αγώνες της φετινής σεζόν ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ έχει 17.4 πόντους από 49% στο δίποντο, 39.5% στο τρίποντο και 88.4% στις βολές, 5.6 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 34.8 λεπτά.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ