NBA

Και Καρμέλο Άντονι και Μαλίκ Μονκ η Super Team των Λέικερς

Ο Καρμέλο Άντονι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό των Μπλέιζερς από τους Ντένβερ Νάγγετς
Ο Καρμέλο Άντονι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό των Μπλέιζερς από τους Ντένβερ Νάγγετς 2021 AP PHOTO/JACK DEMPSEY

Απίθανο ρόστερ δημιουργούν οι Λέικερς, καθώς έβαλαν στο ρόστερ τους δύο σπουδαίους σκόρερ, τον Καρμέλο Άντονι και τον Μαλίκ Μονκ.

Οι Λέικερς... τρελάθηκαν! Λίγες ώρες μετά από την απόκτηση του Τρέβορ Αρίζα, του Ντουάιτ Χάουαρντ, του Κεντ Μπέιζμορ και του Γουέιν Έλινγκτον, η ομάδα του Λος Άντζελες πάτησε με ακόμη περισσότερο θυμό το γκάζι και έβαλε στο ρόστερ της και τον Καρμέλο Άντονι, αλλά και τον Μαλίκ Μονκ!

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Άντονι Ντέιβις έχουν πλέον ένα σπουδαίο supporting cast, καθώς ο Άντονι θα πάρει τον ρόλο του αναπληρωματικού φόργουορντ και ο Μονκ εκείνον του αναπληρωματικού γκαρντ, θα είναι και οι δύο πολύ σημαντικοί στο κομμάτι του σκοραρίσματος ερχόμενοι από τον πάγκο, σε μια πραγματική Super Team πλέον που τρομάζει.

Ο 37χρονος Άντονι είχε πέρυσι 13.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 24.5 λεπτά σε 69 αγώνες της κανονικής περιόδου, ενώ ο 23χρονος Μονκ είχε 11.7 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 21 λεπτά σε 42 αγώνες με τους Χόρνετς.

Πλέον οι Λέικερς έχουν στα γκαρντ τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, τον Γουέιν Έλινγκτον, τον Μαλίκ Μονκ και τον Κεντ Μπέιζμορ, στα φόργουορντ τον Τρέβορ Αρίζα, τον Καρμέλο Άντονι, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Αλφόνζο ΜακΚίνι και στη θέση του σέντερ τον Άντονι Ντέιβις, τον Μαρκ Γκασόλ και τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Έχουν δηλαδή έναν κορμό τουλάχιστον δέκα πραγματικά καλών παικτών.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ