ΡΕΘΥΜΝΟ

ΚΑΕ Ρέθυμνο: "Εκλεψαν ιστορική νίκη στο ΟΑΚΑ"

BASKETLEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKETLEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον πλέον επίσημο τρόπο εξέφρασε η ΚΑΕ Ρέθυμνο τα παράπονά της για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τα μαρκαρίσματα στον Κόνερ Φράνκαμπ έχουν εξοργίσει τους Κρητικούς.

Εξαλλοι με τους διαιτητές του αγώνα στο ΟΑΚΑ , οι άνθρωποι του Ρεθύμνου φρόντισαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στην ανασκόπηση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην ιστοσελίδα τους . " Εκλεψαν ιστορική νίκη από το Ρέθυμνο Cretan Kings" αναφέρει ο τίτλος, με το κείμενο να συνεχίζει ως εξής: " Σε μία συγκλονιστική εμφάνιση, το Ρέθυμνο Cretan Kings έφτασε μία ανάσα από μία ιστορική εκτός έδρας νίκη, χάνοντας με 84-83 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 18αγωνιστικής, έχοντας για μία ακόμα φορά σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία" και να καταλήγει: "Στην επαναφορά η μπάλα πήγε στον Φράνκαμπ, ο οποίος πάσαρε στον Χάρις, στον οποίο έγινε φάουλ. Ο Χάρις δεν ευστόχησε στις βολές, με τον Τολιόπουλο να εκδηλώνει επίθεση και να κερδίζει φάουλ στα 3" πριν τη λήξη. Με 2/2 έβαλε μπρoστά την ομάδα του και της χάρισε τη νίκη".

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος "έβραζε" αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης , αρχικά αρνήθηκε να κάνει σχόλιο στην Cosmote TV και στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για θλιβερή διαιτησία. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο τεχνικός του Ρεθύμνου, τον οποίο αποθέωσε ο συνάδελφός του στον πάγκο της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου , είχε φρικτά παράπονα κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι διαιτητές του αγώνα τον Κόνερ Φράνκαμπ, τον πρώτο σκόρερ της EKO Basket League 2019/20 που εκτέλεσε μόλις δύο βολές παρά τα, όπως τα θεωρούν οι Κρητικοί, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που δέχθηκε στα 28 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ