ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Καταλυτική η συμβολή της οικογένειας Σαββίδη στην ΑΜΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ο Ιβάν Σαββίδης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα IN TIME SPORTS

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και που, όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς, ολοκληρώνεται με θριαμβευτικό τρόπο χάρη στην συμβολή της οικογένειας Σαββίδη.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια Σαββίδη για την καταλυτική συμβολή της στο δύσκολο έργο της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο ολοκληρώνεται επιτυχώς. Επιπλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναγνώρισε την αγάπη και την στήριξη της οικογένειας Σαββίδη προς την ομάδα μπάσκετ και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Τον περασμένο Απρίλιο, η ειλικρινής αγάπη και το πάθος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οδήγησαν στην υλοποίηση ενός άπιαστου για πολλούς στόχου τον οποίο είχαμε θέσει, την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με απόλυτη επιτυχία.

Μπορούμε πλέον να υποστηρίξουμε με βεβαιότητα, ότι αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται με θριαμβευτικό τρόπο και αυτό οφείλεται στην καταλυτική συμβολή της οικογένειας Σαββίδη.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα όλες εκείνες οι χρονοβόρες, αλλά απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί η υπόσχεση της οικογένειας Σαββίδη. Ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση μέσω πράξεων, της αγάπης τους για τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Σαββίδη, για την υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης, αλλά και για το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει την ομάδα μπάσκετ. Η συμβολή της είναι καθοριστική στο δύσκολο και επίπονο δρόμο της εξυγίανσης. Αυτός είναι ο πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια, με υπομονή και επιμονή, χωρίς να αλλάζουμε στόχους ή πορεία. Η ομάδα μας θα φτάσει και πάλι ψηλά. Για να το πετύχει όμως, θα πρέπει να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη διαδρομή. Η συνεχής συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια θα μικρύνει την απόσταση και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

#TogetherWeRiseUp"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ