ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Καλούμε τον γνωστό 'παρκαδόρο' να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία"

SUPER CUP 2023 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2023 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη συνδρομή της Πολιτείας ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της στα social media.

Με ανακοίνωση που δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τη συνδρομή της Πολιτείας για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια, αμέσως μετά, αλλά και την επόμενη ημέρα του έβδομου ντέρμπι αιωνίων της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ευρωλίγκας, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει. Ως εδώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ