ΑΕΚ

Ήττα για την ΑΕΚ από την Τραμπζονσπόρ στην Κωνσταντινούπολη

AEB BC

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 76-66 από την Τραμπζονσπόρ στην Κωνσταντινούπολη έχοντας ωστόσο σε πολύ καλή μέρα τον Νόλεϊ που πέτυχε 23 πόντους.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Τραμπζονσπόρ στην Κωνσταντινούπολη στο φιλικό τουρνουά που φιλοξενείται στο “Basketball Development Center”.

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα αγωνίστηκε δίχως τους τραυματίες Φλιώνη, Φίζελ και Μπράουν και ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Ένωση εμφάνισησε σημάδια κόπωσης, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω και να χάσει το παιχνίδι.

Κορυφαίος της ΑΕΚ, ήταν ο Λάντερς Νόλεϊ, ο οποίος αγωνίστηκε για 32 λεπτά, και είχε μια γεμάτη εμφάνιση με 23 πόντους και τέσσερα τρίποντα, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Ντέρικ Γουίλιαμς που πέτυχε 12 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ θα είναι η Αναντολού Εφές στον μικρό τελικό του φιλικού τουρνουά (05/09, 16:30), μιας και η ομάδα του Πάμπλό Λάσο, έχασε και εκείνη από την Έροκσπορ με 77-75.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 35-34, 58-50, 76-66.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ